Linkek a témában:
Honeyworld Mézkrém Epres 150 g
A krémméz hazánkon kívül nagyon népszerű, mivel ott jelentős részben gyorsan kristályosodó mézek kerülnek forgalomba, akácméz hiányában. A méz kristályosodása természetes folyamat, amelyet a méz szőlő- és gyümölcscukor tartalmának aránya határoz meg. Amelyik mézben magas a szőlőcukor tartalom, az hamarabb kristályosodik.
Meghatározás
A méz a természet egyik édes adománya. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!